Wie ben ik

UWV

Mijn naam is Janny Ledeboer-Noot. Ik ben al vele jaren overgangsconsulente.

Na het behalen van mijn verpleegkundig diploma A, studeerde ik 2 jaar aan de Sociale Academie, tegenwoordig Hoge school Rotterdam en slaagde voor mijn kaderopleiding. Ik had het geluk om snel manager van een verloskundige afdeling te worden en studeerde aan de Erasmus zorg academie voor mijn opleiding Voortplanting, Obstetrie en Gynaecologie.

Na vele jaren in wisselende functies o.a. personeelszaken, adjunct directeur en mijn laatste functie in een ziekenhuis was stafmedewerker, heb ik in juni 2000 de grote stap genomen om zelfstandige te worden.

De opleiding tot Overgangsconsulente was voor mij een aanvulling op de opleiding VO&G, deze opleiding vond ik niet voldoende en studeerde orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer in 2005. Ook voor bedrijven en verenigingen wil ik graag voorlichting geven, in de vorm van een lezing, lunchbespreking, risicopreventie check op hart en bloedvaten of wat jullie maar willen.

Huiskamer lezingen met vrienden behoren ook tot de mogelijkheden, bel even voor meer info tel: 0640370555