Zaterdag  2 maart in de Bib van Voorschoten Thema bijeenkomst slaapproblemen 13:30-14:30 uur je vragen worden beantwoord door verschillende disciplines.

Zaterdag 9 februari in de Bib van Voorschoten Gezond-Wel-en-zijn beurs van 10:00 uur 17:00 uur.

Entree is gratis zie ook de website: www.Gezond-Wel-en-zijn.nl

Woensdag avond 3 april  19:30 -21:30  uur workshop in Voorschoten ,meld u wel even aan bij de leden service van Marente tel: 071-4093266kosten €15,00 voor leden gratis.

 

 

Is u bedrijf al "Overgangsproef"? Afgelopen maandag ben ik gestart bij een grote zorg instelling in IJmuiden. Vele vrouwen zijn overbelast. Ze werken meer uren dan afgesproken. Ze komen slaap te kort door te snel opeenvolgende diensten. En dan ook nog het lijf dat opspeelt door de hormonen-schommelingen.

Ik was  bij een medewerkers dag in Wassenaar. Ook deze vrouwen gaf ik voorlichting en advies om zo goed mogelijk te blijven functioneren tijdens de overgang.

Uw bedrijf het volgende? Dit zijn dus alweer twee bedrijven die zich inzetten voor de 45+ vrouwen. Is uw bedrijf het volgende bedrijf waar ik mag komen?

 

Sterker en fitter dan ooit tijdens de Overgangsjaren: Thema bijeenkomst Vrouw en Overgang.

In balans tijdens de overgang ook op uw werk. Ik kom graag  in bedrijven om voorlichting te geven. Vrouwen kunnen behoorlijk last hebben van overgangsklachten en worden hierdoor belemmert in het dagelijks functioneren op het werk en thuis. Werkgever gun deze vrouwen een workshop. Ook is de mogelijkheid er om op locatie spreekuren te verzorgen.