Thema bijeenkomsten en workshops.

Wegens groot  succes thema avond over de overgang in Voorschoten verzorgt door de leden service van Marente wordt herhaalt in het najaar maar dan in een ander stad,je kan je nu al aanmelden.

 

Woensdag 3 april workshop  Prof.Einsteinlaan 2 Voorschoten,wel even aanmelden tel:0714093266 of 06-40370555,kosten € 15,00 gratis voor cliënten van de leden service Marente.

Zaterdag 6 april : in de bib van Voorschoten thema bijeenkomst Overgewicht belicht vanuit verschillende disciplines

Donderdag 14 maart 19: Verloskundige praktijk Cleijn Duinplein 14 Katwijk 19:00uur gratis workshop wel even aanmelden

Zaterdag  2 maart in de Bib van Voorschoten thema bijeenkomst slaapproblemen 13:30-14:30 uur je vragen worden beantwoord door verschillende disciplines.

Dinsdag 19 februari workshop personeel s'Heerenloo Noordwijk

Zaterdag 9 februari in de Bib van Voorschoten Gezond-Wel-en-zijn beurs van 10:00 uur 17:00 uur

Entree is gratis zie ook de website: www.Gezond-Wel-en-zijn.nl

 

 

 Is jou bedrijf al "Overgangsproef"?

 Vele vrouwen zijn overbelast. Ze werken meer uren dan afgesproken. Ze komen slaap te kort door te snel opeenvolgende diensten. En dan ook nog het lijf dat opspeelt door de hormonen-schommelingen.

Ik was  bij een medewerkers dag in Wassenaar. Ook deze vrouwen gaf ik voorlichting en advies om zo goed mogelijk te blijven functioneren tijdens de overgangsjaren.

Jou bedrijf het volgende? Dit zijn dus alweer twee bedrijven die zich inzetten voor de 45+ vrouwen. Is jou bedrijf het volgende waar ik mag komen?

Bel of mail mij voor informatie

 

Sterker en fitter dan ooit tijdens de Overgangsjaren: Thema bijeenkomst Vrouw en Overgang.

In balans tijdens de overgang ook op uw werk. Ik kom graag  in bedrijven om voorlichting te geven. Vrouwen kunnen behoorlijk last hebben van overgangsklachten en worden hierdoor belemmert in het dagelijks functioneren op het werk en thuis. Werkgever gun deze vrouwen een workshop. Ook is de mogelijkheid er om op locatie spreekuren te verzorgen.